2018

geen VBTB

 
  home    
 
 gemzen.jpg   rabobank.jpg

Geen klassement
 

Wedstrijdinformatie

De 15 kilometer is een prachtige (en sterk bezette) wedstrijd om te lopen. Schitterend golvend parcours waar menigeen zijn p.r. heeft staan. De  start is om 19.25 uur. (de 5 en 10 km starten eerder). Deze 15.000 meter zijn officieel nagemeten door parcoursmeters van de Atletiekunie. Start en finish zijn in het centrum van Heerde. Klik hier voor het parcourskaartje

Elke kilometer wordt aangegeven d.m.v. een groot km-bord welke al van verre is te zien. Op de 15 kilometer is er een waterpost na 5, 9 en 13 km. Bij extreme warmte zal er ca. om de 3 km een waterpost zijn en zullen er tevens sponsposten zijn. Na afloop is er voor iedere deelnemer een appel en een fles water. 

Voor registratie van de gelopen tijden maken we gebruik van de Ipico-chip. Deze wordt beschikbaar gesteld door de organisatie. De chip wordt direct na de finish door medewerkers van de organisatie van je schoen verwijderd. 

Tijdslimiet: van de deelnemers verwachten we dat ze in staat zijn het 10 km punt in 1 uur en 10 minuten gepasseerd te hebben. Er blijft overigens wel een achterfietser achter de laatste loper. 


 

Geen vbtb 
 
 
Rabobank Noord Veluwe
 
© 2007 VanBanktotBank - Webdesign: Reclamebureau Jaager - Sitebouw: Unifact B.V. Heerde