2018

geen VBTB

 
  home    
  gemzen.jpg   rabobank.jpg

Geen klassement
 

10 km wedstrijdinformatie

De 10 kilometer is misschien wel de meest populaire afstand. De eerste 4 km en de laatste 3 zijn dezelfde als van de 15 km. Maar van 4 naar 7 km wordt een verrassend mooie doorsteek gemaakt. Benieuwd? Bekijk de ROUTE! Prachtige ronde waarop snelle tijden mogelijk zijn. De start is om 19.20 uur. Start en finish zijn in het centrum van Heerde (in de Stationsstraat).

Elke kilometer wordt aangegeven d.m.v. een groot km-bord welke al van verre is te zien (op de km-punten 4, 5, 6 en 7 staan afwijkende, kleinere borden). Er is een waterpost na 8 km. Na afloop is er voor iedere deelnemer een appel en een fles water.

Voor registratie van de gelopen tijden maken we gebruik van de Ipico-chip. Deze wordt beschikbaar gesteld door de organisatie. De chip wordt direct na de finish door medewerkers van de organsiatie van je schoen verwijderd.

Tijdslimiet: van de deelnemers verwachten we dat ze in staat zijn om de 10 km in 1 uur en 10 minuten te kunnen lopen. Er blijft overigens wel een achterfietser achter de laatste loper.

16e VBTB op zaterdag 1 juli 2017


 

Geen vbtb 
 
 
Rabobank Noord Veluwe
 
© 2007 VanBanktotBank - Webdesign: Reclamebureau Jaager - Sitebouw: Unifact B.V. Heerde